söndag 15 mars 2009

Jobbar

Tjo va det var livat här i Gränna idag inte en människa så lång ögat kan nå. I går jobbade jag i garderoben på Karlsson där var det inget folk heller men kvällen gick ganska snabbt ändå. I fredags jobbade jag på Big Bongo knappt inget folk där heller, men två dåliga band som spelade så man fick ont i huvudet...

I går var det också dax för våra skridskoburna hjältar att inta isen i EON arena i Timrå. De var piskade att vinna för att kunna få en sjunde och avgörande match hemma i Kinnarps på måndag. Oh vilken match det blev, HV började bra men sen fick Timrå två enkla mål och Hv var under isen. I andra perioden spelade HV mest med en spelare utvisad men klarade detta galant med mycket hjälp av en storspelande Stefan Liv i målet. Melin gör 1-2 när Hv blir fulltaliga för första gången i perioden (Känns det som iaf). I tredje kvitterar Hv till 2-2 genom Tedenby, men domaren tar lång tid på sig med videogranskningen innan han dömer måååååål, jublet steg i soffan kan jag säga. Sen kommer sudden, Timrå var det bättre laget i de första minuterna, men sen händer det Timrå bakens skridskoskena går av. Undrar om detta har hänt i historien innan? Han missar att få i väg pucken och HV tar den och gör det förlösande målet. SÅ himla gött!! Så nu är den en sjunde och avgörande match hemma i Kinnarps i morgon så det blir att bänka sig framför canal plus och ni som inte har den kanalen kan ju följa SAIK-LHC på 5/9 kan också bli riktigt spännande hejja SAik.