söndag 23 november 2008

Första snön

Ja då har första snön kommit till Jönköping, inte så mycket i innerstaden men jag sitter i Gränna och jobbar och här har det kommit desstå mer. Ja jag jobbar alltså denna helg på turistbyrån i Gränna, tyvärr kommer det inte så många turister men det går bra ändå.

Igår var vi hos svärmor och svärfar på kvällen, vi kollade på hockey, såg riktigt bra ut till en början för HV men sen i tredje rasade allt och SAIK vann tillslut i sudden. :( EN poäng i alla fall men vi Hv supportar är ju bortskämda sen förra säsongren då allt studsade HVs väg nu denna säsong studsar inget HVs väg. Kvällen fortsatte med en smarig kvällsmat och efter det visad vi bilder från vår Nya Zealands resa som vi gjorde 2005 oj tre år sedan!! Kvällen avslutades med hummer fest alltid lika gott att äta hummer.

Pepsi och Sudden var också med och de var ute och sprang i snön jättekul tyckte de båda. På vägen hem gnällde Pepsi hela vägen, va trött jag blir på henne ibland. Man Pepsi vill nog egentligen vara en utekatt och det ska hon också få bli så fort vi köpt ett hus, men tills dess får hon vara inne och ibland smaka på livet i Kaxholmen.

Over and out!

Inga kommentarer: